Veel gestelde vragen

MEEST VOORKOMENDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Bent u  niet helemaal tevreden over je artikelen? Geen probleem. Je kan ze eenvoudig naar ons retourneren binnen de 14 dagen. Stuur ons even een mailtje naar info@cutendkind.be en wij bezorgen u alle informatie die u nodig hebt om het pakketje zo eenvoudig mogelijk te retourneren.
De kosten voor de retour zijn voor de consument.

Wanneer word mijn bestelling geleverd?

Al onze bestellingen gebeuren via BPOST. Nadat u van ons een bevestigingsmailtje gekregen hebt maken wij uw pakketje klaar. Dit word ten laatste de volgende werkdag via BPOST verzonden. Hierdoor krijg u vaak uw pakketje na 1 werkdag al in huis. Wanneer je niet thuis bent laat BPOST een briefje achter in uw brievenbus of probeert hij het bij de buren af te leveren.

Kan ik mijn pakketje ook terug brengen in de winkel?

Ook dat kan! Stuur ons eenvoudig een mailtje ( info@cute’ndkind.be) vooraf en we spreken even af wanneer u best je pakketje terugbrengt of breng het zeer gemakkelijk terug tijdens onze openingsuren welke u onderaan onze website terugvind.

Kan ik mijn bestelling volgen via track & trace.

Ja hoor, wanneer uw pakketje bij BPOST is aangekomen krijg je een mailtje met daarin uw persoonlijke track & trace code. Deze code kan u dan ingeven op de site van BPOST en zo kan u volgen waar je pakketje is en wanneer het geleverd zal worden.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Zeer eenvoudig, onderaan uw nieuwsbrief vind je een knopje ‘afmeldenu

Kan ik ook met mijn kadobon online betalen?

Momenteel nog niet, maar we werken eraan om dit wel zo eenvoudig mogelijk online te aanvaarden.

Hoe kan ik controleren of mijn bestelling succesvol is verwerkt?

Na ontvangstname van uw bestelling krijgt u van ons een mailtje. Ook word er een mailtje verzonden wanneer we jou gekozen items hebben ingepakt en klaarstaan voor verzending.

Kan ik een pakketje ophalen in de winkel?

NATUURLIJK! Duid het zeer eenvoudig aan op onze webshop bij ‘verzendmethodes’, zo maken wij uw pakketje al klaar in de winkel en bent u  in no-time weer buiten om zo snel mogelijk thuis (of zelfs nog in de winkel) je nieuwe items te passen.